Motorfietsverzekering

Bereken je motorfietsverzekering

Bent u op zoek naar een goede maar goedkope scooterverzekering? Wij kunnen u altijd een passend en voordelig product aanbieden. Hierbij kijken wij ook altijd naar de premie. Onze lage premies gelden met name voor bestuurders vanaf 24 jaar. U kunt uw bromfiets, snorfiets of scooter met een kenteken tegen een zeer aantrekkelijk tarief verzekeren.

  • Bij schade staan wij direct voor u klaar
  • Direct uw premie online berekenen en afsluiten
  • Online uw polis inzien en uw gegevens wijzigen
  • Online uw schade melden en inzien
  • Jaarlijkse herberekening van uw premie, altijd de beste premie dus!

Of u nu kiest voor de basisdekking of voor een van onze aanvullende dekkingen; met onze scooterverzekering gaat u altijd goed verzekerd de weg op. Bereken hieronder uw verzekering en sluit direct af!

Verschillende dekkingen motorfietsverzekering

WA

Uw scooter moet minimaal WA verzekerd zijn. U bent verzekerd voor schade die u bij anderen aanbrengt met de scooter. Deze schade kan zowel materieel als lichamelijk zijn.

WA + EXTRA

Wilt u meer zekerheid? Dan kiest u voor WA + Extra dekking. Naast de aansprakelijkheidsdekking is uw scooter ook verzekerd voor onder andere brand, storm en diefstal.

WA + CASCO

Ook wel All Risk genoemd. Dit is de meest complete verzekering voor uw scooter die u kunt afsluiten. U bent dan ook verzekerd voor schade aan uw eigen scooter door bijvoorbeeld botsen en slippen.

SCHADEVERZEKERING OPZITTENDEN EN RECHTSBIJSTAND

U kunt uw verzekering aanvullend met een Ongevallen Inzittendenverzekering. Wanneer u of een medepassagier na een ongeval blijvend invalide raakt of overlijdt, biedt deze verzekering een uitkering. 

Ook kunt u de verzekering aanvullen met Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. In geval van een aanrijding krijgt u dan juridisch advies.

Motorverzekering berekenen

Realisatie: Dutch Media Lab