Pakketverzekering

Op zoek naar een prima Pakketverzekering ?

Een verzekeringspakket afsluiten via uw Polismap app? Dat kan nu met het nieuwe VoordeelPakket! Deze pakketverzekering is in enkele eenvoudige stappen te berekenen en aan te vragen. Op basis van uw klantgegevens worden direct de premies getoond die voor u van toepassing zijn. Bovendien kunt u het VoordeelPakket, eenmaal afgesloten, altijd en overal gemakkelijk inzien, uitbreiden en een wijziging of schade aan ons doorgeven!

De volgende verzekeringen kunnen in het VoordeelPakket afgesloten worden:
• Woonhuis
• Inboedel
• Aansprakelijkheid
• Reis
• Rechtsbijstand
• Gezinsongevallen

Het pakket kent een zeer ruime dekking. Uw inboedel is standaard verzekerd tot € 130.000 en er wordt geen beroep gedaan op onderverzekering. Binnen de verzekeringen kunt u uw eigen keuzes maken voor extra dekkingen of een vrijwillig eigen risico. Zo stemt u de pakketverzekering geheel af op uw eigen wensen. Makkelijk afsluiten via Polismap U kunt het VoordeelPakket gemakkelijk en snel zelf berekenen en afsluiten in Polismap, zowel via de website als de app. Kies hiervoor in het startscherm voor ‘Nieuwe Polis’. Uiteraard adviseren wij u ook graag bij het samenstellen van uw VoordeelPakket.

Neem gerust contact met ons op!

U kunt tot 11% korting opbouwen binnen dit pakket. Combineert u bijvoorbeeld een inboedel-, aansprakelijkheid- en reisverzekering dan ontvangt u al 5% korting op de
totale premie. Kiest u voor meer verzekeringen dan loopt uw korting op tot 11%.